Biograf

Schæfertæven Sally er eksemplet på en hund der ikke er blevet socialiseret.

Inden hundekonsulenten i den lokale hundeklub kontaktes, har tæven allerede bidt flere mænd adskillige gange, deriblandt træneren på holdet.

Schæfertæven er sammen med hendes kuldsøskende opvokset i en stald, uden mulighed for tilvænning til bl.a. mænd og børn og blev først solgt da hun var 5 mdr. gammel.

Hun har derfor udviklet sig til en angstbider, som krævede en stor arbejds- og træningsindsats fra såvel ejer, hundetræner og hundekonsulent i bestræbelserne på at får hunden gjort tryg ved andre mennesker.

Sally´s ejere er førstegangs hundeejer, men hun arbejder kompetent og seriøst med problemet og det er ejerens fortjeneste, at den positive udvikling indtræder efter blot få måneder. (Normalt vil en sådan forvandling tager betydelig længere tid)

Desværre for Schæfertæven Sally, oplever hun efterfølgende et indbrud i huset, hvorefter hendes angst/ traume for mænd vender tilbage og forstærket til nu at omfatte alle nye personer, inkl. børn i en sådan grad, at ejeren var nødsaget til at tage den triste beslutning om aflivning.

Lad videoen være et minde om Schæfertæven Sally.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.09 | 13:06

Tak

...
20.09 | 07:22

Min labrador på Ca 5mdr. Hopper op og bider, bliver "vild", springer rundt og river med poterne på vores krop. Det bliver meget værre, hvis vi siger nej og føj

...
15.09 | 16:19

Tak for din historie. Det er aldrig nemt når ens dyr er syge. Selv oplevet langt forløb med svamp, ringorm (ringorm.dk/ringorm-dyr). Puha det var strengt...

...
15.09 | 10:23

Jeg anbefaler at du giver den alt den tryghed og nærhed den har brug for, mens den restituere. God bedring til den. ❤️

...
Du kan lide denne side