Salgs Annoncer

Salgs Annoncer

Rigtig mange hunde bliver solgt gennem den blå Avis, Gul og Gratis, eller over nettet.

Heldigvis er der mange salg der går lige efter bogen og til stor tilfredshed for både sælger, køber og ikke mindst hunden.

Alligevel kan det ikke udtrykkes tydeligt nok, at du skal være kritisk i dit valg af hund og hvor den komme fra, da det ellers kan udvikle  sig til en rigtig trist historie for dig og din nye hund.

i værst fald, kan et forket valg, ende med høje økonomiske udgifter til et utal af dyrlæge regninger og mange smerte, gener hos hunden og evt. ende med en aflivning. Opvækst?

Det er vigtigt at du får lov at se hvor hvalpen er vokset op og du har mulighed for at få svar på hvordan hunden er socialiseret til omverden. (Mænd, kvinder, børn og andre dyr)

Hvordan oplever du tæven? Kan du møde hende? kan du se hende og komme i kontakt med hende ?

Det er vigtigt at tæven virker veltilpas, rolig, og tryg, ved jeres besøg, da det er sådanne reaktioner hun giver videre til hvalpene.

Er hun nervøs, sky, angst ved din tilstedeværelse, så er det reaktioner som hun har givet videre til hvalpene, og reaktioner som kan give store problemer for din hvalp og dig fremover. 
(Angst og stress er arvelig)
En angst og stresset hund, har svært ved at tage imod indlæring og risikoen for at du får en angstbider med hjem er stor.

IMPORT

Pas på med import!

En del hundehandler importerer hvalpe fra udlandet. Hvalpe hvis opvækst er præget af isolation, manglende føde, ormekur, og dyrlægebehandling samt storproduktion uden socialisering og under særdeles uhygiejniske og stressede forhold.

Det kan for dig i værst fald betyde at glæden ved en ny hund, bliver kortvarig.

Stress, angst, hudproblemer, organproblemer, socialiserings problemer hos hvalpen kan blive din dyrtkøbte dagligdag, til stor frustration for dig som ny hundejer, og ikke mindst til stor gene for din hvalp, som mistrives.

Læs mere om de evt. konsekvenser af at købe importeret hunde på http://www.netdyredoktor.dk/sw22619.asp

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.09 | 13:06

Tak

...
20.09 | 07:22

Min labrador på Ca 5mdr. Hopper op og bider, bliver "vild", springer rundt og river med poterne på vores krop. Det bliver meget værre, hvis vi siger nej og føj

...
15.09 | 16:19

Tak for din historie. Det er aldrig nemt når ens dyr er syge. Selv oplevet langt forløb med svamp, ringorm (ringorm.dk/ringorm-dyr). Puha det var strengt...

...
15.09 | 10:23

Jeg anbefaler at du giver den alt den tryghed og nærhed den har brug for, mens den restituere. God bedring til den. ❤️

...
Du kan lide denne side