Gå i snor

Lær din hund at gå i snor.


At lære sin hund at gå i snor, er for nogen det letteste i verden, mens andre må bruge rigtig lang tid på indlæring og nogen oplever endda at de er  nød til at opgive.

Uanset hvilken kategori du tilhører, så er det altid en udsøgt fornøjelse når man ser hvordan en hund går pænt og roligt ved siden af sin ejer.

Hunde må ikke trække.

Det er vigtigt at hunden ikke trækker. Det er både irriterende, og samtidig sender hunden et forkert signal, når den bliver holdt tilbage i strakt line.
 
Trækket giver hunden lange mundvige og høje ben. På hundesprog betyder lange mundvige underdanighed, mens høje ben viser dominans. Altså en konflikt, som andre hunde har svært ved at tolke.

Men man behøver slet ikke bruge straf, når hunden trækker. Tværtimod. Belønning er altid den hurtigste vej til indlæring. Hunden vil gerne samarbejde, den skal bare vide, hvad den skal gøre. Og det viser man ved at belønne den i det øjeblik, den gør det rigtige.

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.09 | 13:06

Tak

...
20.09 | 07:22

Min labrador på Ca 5mdr. Hopper op og bider, bliver "vild", springer rundt og river med poterne på vores krop. Det bliver meget værre, hvis vi siger nej og føj

...
15.09 | 16:19

Tak for din historie. Det er aldrig nemt når ens dyr er syge. Selv oplevet langt forløb med svamp, ringorm (ringorm.dk/ringorm-dyr). Puha det var strengt...

...
15.09 | 10:23

Jeg anbefaler at du giver den alt den tryghed og nærhed den har brug for, mens den restituere. God bedring til den. ❤️

...
Du kan lide denne side