Thundershirt

Thundershirt er det nye redskab på markedet, som kan købes til vores hunde.

Et redskab, eller nok snare et hjælpemiddel, der kan hjælpe mod diverse hundeproblemer.

Den siges bl.a. at hjælpe mod diverse angstproblematikker, som gøen, alene hjemme problemer, hyperaktivitet, og diverse angstproblematikker.

Jeg har set positive HER OG NU resultater, hvor hundens adfærd ændres øjeblikkelig, når den har fået "trøjen" på.

Jeg mangler at se de langvarige resultater, efter at hunden har vænnet sig til trøjen og om den på længere sigt kan klare sig uden Thundershirt.


Der er også eksempler hvor hunden slet ikke reagere på trøjen.


Som hundekonsulent, er det min 100 % klare overbevisning, at der ikke er nogen lette løsninger, hvis man ønsker at hjælpe sin hund.

Derfor bør Thundershirt heller ikke bruges, uden at der også foretages adfærdstræning til det problem som hunden har.

Det vil sige, at man gentagende gange, skal huske at rose, give godbidder og lave sjove lege, eller andet som hunden glædes ved, afhængig af situationen. Dette for at vise hunden, at den udviser den rigtige adfærd. Nøjagtig som du ville have gjort det, hvis du skulle træne hunden uden Thundershirt.

Læs erfaring fra anden hundeejer længere nede.

mvh.
Yvonne Therkelsen.

Her er det Jari - som ENDELIG finder ro med Thundershirt, selv om der er et voldsomt tordenvejr udenfor.

Du kan læse mere om Thundershirt her og se et videoklip om funktionen her:

http://www.petdreams.dk/thundershirt-hunde-angste-bange-fyrvaerkeri-torden-nytaar-og-overdrevet-goen.html


Husk at der skal ske en gradvis tilvænning ved brugen af Thundershirten.

Erfaring fra en hundeejers brug af Thundershirten:

Skrevet af Susanne Rødtness. http://www.beaglepower.dk


Torden:
Der er aldrig nogen af mine hunde der har været bange for torden, fyrværkeri eller andre former for høje lyde / brag. Men så vi så uheldige sidste sommer at der kom en gang Lyn og torden, som trold op af en æske. Jari lå og sov under sofabordet og hamrede hovedet op i bordet af ren forskrækkelse. Derefter var han ikke bange men utryg med meget høje tordenbrag, kun når han var herhjemme i stuen, ikke udenfor/andre steder. Ærgerligt men forståeligt nok. Så jeg købte en Thundershirt til ham. Han har haft den på to gange under tordenvejr. Første gang gik der ca. 2 min så var han fuldstændig rolig og sidste gang var han rolig med det samme.


Løbske tæver:
Jeg har også oplevet en kanon effekt ved Thundershirten når der kommer løbske tæver på besøg.

Jari er interesseret i dem normalt, men når han får thundershirten på, er han total cool og registrerer dem ikke og de kan gå op og ned af hinanden en hel aften, unden at der skal snuses alle steder, så dejligt og roligt.
Jeg tror ikke Jari kommer til at bruge den ret mere end de tre - fire gange han har haft den på, men hvor har den været effektiv. Jeg er imponeret over at den virkede så godt og hurtigt. Hunden får virkelig en succesoplevelse.

De gange Jari har haft den på oplever jeg at han bliver tryg ved stituationen, han hviler i sig selv og gå rundt som om han ejer hele verdenen. Han bliver ikke træt og uoplagt eller døsig på nogen måde. Man kan sagtens aktiverer hunde med Thundershirten på.

Samtidig er det vigtig at huske at Thundershirten giver hunden en basal tryghedsfornemmelse og at der er meget vigtig at man stadig sørger for adfærds- og miljøtræning af hunden, overfor de ting den er utryg ved / bange for. Thundershirten skal jo af igen.

Tag ikke den nemme løsning, bliv ved med at træne med hunden :-)

Susanne Rødtness

Smukke Jari som foto model med Thundershirt på.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.09 | 13:06

Tak

...
20.09 | 07:22

Min labrador på Ca 5mdr. Hopper op og bider, bliver "vild", springer rundt og river med poterne på vores krop. Det bliver meget værre, hvis vi siger nej og føj

...
15.09 | 16:19

Tak for din historie. Det er aldrig nemt når ens dyr er syge. Selv oplevet langt forløb med svamp, ringorm (ringorm.dk/ringorm-dyr). Puha det var strengt...

...
15.09 | 10:23

Jeg anbefaler at du giver den alt den tryghed og nærhed den har brug for, mens den restituere. God bedring til den. ❤️

...
Du kan lide denne side