Adfærd

Hundens adfærd.

Hunden ”menneskets bedste ven” er en meget kendt frase.

En frase som hurtig kan blive udfordret når vores hundes adfærd af den ene eller anden grund skaber problemer i hverdagen.

Hunden er født med naturlige drifter, instinkter og naturlige behov. Vores hunde kommunikerer og signalere deres behov eller frustration med kroppen, omvendt vi mennesker som bruger det verbale sprog som kommunikation.

Det siger sig selv, at så forskellige kommunikationsformer kan afstedkomme markante misforståelser, hvilket kan indebære større udfordringer i hverdagen, end man bryder sig om.

På nedenstående sider, vil jeg komme ind på forskellige adfærdsproblemer, som forhåbentlig kan hjælpe dig til en støre forståelse af din hund og løse de misforståelser I måtte opleve.

Husk, at meget adfærd kan være dårlige vaner, afstedkommet af den påvirkning som du har på din hund.

At omvende eller ændre dårlige vaner kræver hårdt arbejde og en stor potion tålmodighed, flid og træning, hvis det skal lykkedes. 

I nogle situationer, er det anbefalelsesværdigt at tage kontakt til en  hundeadfærdskonsulent, som kan vejlede dig i den rigtige retning.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

30.09 | 13:06

Tak

...
20.09 | 07:22

Min labrador på Ca 5mdr. Hopper op og bider, bliver "vild", springer rundt og river med poterne på vores krop. Det bliver meget værre, hvis vi siger nej og føj

...
15.09 | 16:19

Tak for din historie. Det er aldrig nemt når ens dyr er syge. Selv oplevet langt forløb med svamp, ringorm (ringorm.dk/ringorm-dyr). Puha det var strengt...

...
15.09 | 10:23

Jeg anbefaler at du giver den alt den tryghed og nærhed den har brug for, mens den restituere. God bedring til den. ❤️

...
Du kan lide denne side