Adfærd

Hundens adfærd.

Hunden ”menneskets bedste ven” er en meget kendt frase.

En frase som hurtig kan blive udfordret når vores hundes adfærd af den ene eller anden grund skaber problemer i hverdagen.

Hunden er født med naturlige drifter, instinkter og naturlige behov. Vores hunde kommunikerer og signalere deres behov eller frustration med kroppen, omvendt vi mennesker som bruger det verbale sprog som kommunikation.

Det siger sig selv, at så forskellige kommunikationsformer kan afstedkomme markante misforståelser, hvilket kan indebære større udfordringer i hverdagen, end man bryder sig om.

På nedenstående sider, vil jeg komme ind på forskellige adfærdsproblemer, som forhåbentlig kan hjælpe dig til en støre forståelse af din hund og løse de misforståelser I måtte opleve.

Husk, at meget adfærd kan være dårlige vaner, afstedkommet af den påvirkning som du har på din hund.

At omvende eller ændre dårlige vaner kræver hårdt arbejde og en stor potion tålmodighed, flid og træning, hvis det skal lykkedes. 

I nogle situationer, er det anbefalelsesværdigt at tage kontakt til en  hundeadfærdskonsulent, som kan vejlede dig i den rigtige retning.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

17.03 | 10:53

Tak tak tak! Jeg var sku ved at opgive lidt... Hun humper mig og kradser på mine ben så jeg har blå mærker på begge lægge. TAAAAK!!! <3

...
24.11 | 11:53

tak for de gode informationer; især den med "tiggeri" ved spisebordet.

...
16.11 | 20:20

Hej Christian. jeg syntes ikke man skal lukke sin hund ind i et bur, når den er alene hjemme. Men den skal have mulighed for at gå ind i buret som en tryg hule.

...
13.11 | 16:00

Hvor længe kan man tillade sig, at lade sin hund være i et bur, imens man selv er væk hjemmefra. Efter træningen selvfølgelig.
- Christian

...
Du kan lide denne side