Hund hjemme igen eller fundet

Har du en besked om hunde der har været væk og er fundet igen, så er jeg sikker på at mange mennesker vil sætte pris på at se din besked her på opslagstavlen. Det er en glæde når det lykkedes, tillykke til jer alle.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Yvonne, d. 18-10-2015
Hver gang en hund forsvinder fra sin ejer, er det et følelsesmæssigt stormvejr. Heldigvis vender de fleste af vores hunde hjem igen. Del gerne dine positive oplevelser med et par ord og et billede om genforeningen på denne side.
Skrevet af Yvonne, på vegne af Cashews ejer., d. 30-05-2012
Den 6 mdr. gammel Skotsk Terrier Cashew som forsvandt i Varden den 29-04-2012, er heldigvis fundet igen.

Han var faldet ned i et lille men dybt hul 1 km væk fra hjemmet og har boet en uge i hullet. Han er heldigvis i god behold og sund og rask.

Stort tillykke herfra.
Skrevet af Yvonne på vegne af Pavarotti´s ejer., d. 30-05-2012
Norrbottenspids DKCH. DKV2011. KLBCH. KBHV2010/11. KLBV2011. DKKV2011. Merryviews Pavarotti (Pavse) som forsvandt fra hjemmet fredag d. 20 april, blev d. 21 april påkørt og dræbt på motorvejen mellem Hadsten og Randers. Pavse blev kun 3 år gammel, han var social, kælen, venlig overfor alle, børn, voksne og alle andre hunde af begge køn. En fantastisk dejlig hund som er meget savnet af sin flok og alle der kender ham. R.I.P min elskede Pavsedreng !
Skrevet af Yvonne (Artikel), d. 30-04-2012
Bessie fundet i live i Hundelev

Regionale nyheder: Den blinde hund Bessie er fundet i live i Hundelev – seks kilometer fra hvor hun blev væk.

13. feb 2012, kl. 18:27 | Af: Maria Højgaard Andersen

Jeg er helt rundt på gulvet, siger Bessies ejer Annie Bjerg til TV2/Nord.

Ti minutter før er hun blevet ringet op af folk, som har fundet hendes hund i Hundelev. Hunden Bessie er blind og har sukkersyge, så familien havde opgivet håbet, da den i to dage har været væk.

- Man tænkte hele tiden: Mon den overlever? Jeg troede faktisk, at den var død, siger Annie Bjerg til TV2/Nord.

Bessie befinder sig nu i Bakholm, hvor den er pakket ind i tæpper og har fået leverpostejmadder. Bessie var kold, da hun blev fundet, men skulle ellers være okay.

Hvis Bessie fremover skal gå frit omkring, så skal hun måske udstyres med GPS.

- Et eller andet må vi gøre. For det her vil jeg aldrig gøre igen, siger Annie Bjerg, som nu vil skynde sig at hente sin hund.
Skrevet af Yvonne (Artikel fra Nordjyske), d. 29-04-2012
Kidnappet hund er dukket op

Hunden Lunte blev bortført 14. november 2011 - men efter artikel i NORDJYSKE er den nu hjemme igen. Her på NORDJYSKE skal vi gerne indrømme, at der er mange både større og vigtigere historier end den, som De nu skal til at læse. Men målt alene på gensynsglæde så er historien om Lise Marie Christensen og hunden Lunte særdeles godt med.

- Jeg troede aldrig, at jeg skulle se Lunte mere, siger en lykkelig Lise Marie Christensen, mens hendes hånd kæler for den lille sort/hvide Jack Russel-terrier.

I søndags bad Lise Marie Christensens her i NORDJYSKE om hjælp til at finde Lunte. Den lille hund havde været forsvundet siden 14. november 2011, hvor den blev stjålet fra Lise Marie Christensens bil, mens hun var i Aalbæk. Men nu er den omsider hjemme igen.

Et uventet opkald. Efterlysningen i NORDJYSKE var Lise Marie Christensens sidste fortvivlede forsøg på at finde hunden, og derfor var overraskelsen stor, da hendes telefon pludselig kimede tirsdag formiddag.

En ældre mand fra Dybvad var i telefonen, og han mente, at han og hans kone havde den hund, som Lise Marie Christensen manglede. Og så begyndte jeg ellers at hyle, fortæller hun. Straks efter var Lise Marie Christensen på vej mod Dybvad for at gense Lunte.

Jeg var helt forvirret og vist i det hele taget lidt rundt på gulvet.
Da Lise Marie Christensen ankom til det ældre ægtepars adresse i Dybvad var hun spændt på modtagelsen fra Lunte. Men hun kom løbende ud for at hilse på mig, og opførte sig fuldstændig, som hun altid har gjort.

Lise Marie Christensen kunne se, at Lunte havde haft det godt hos ægteparret i Dybvad. Lunte havde været glad for dem, og de havde været glade for Lunte. Lise Marie Christensen ville derfor ikke tvinge hunden væk. Jeg sagde til dem, at hvis Lunte valgte at blive, når jeg gik, så var det deres hund.

Men Lunte valgte ikke at blive. Den lille hund trissede ligeså stille i hælene på Lise Marie Christensen, da hun trådte ud af døren. Der er ingen tvivl om, hvem den tilhører, udbrød damen fra Dybvad.

Tords det faktum, at Lunte nu igen er rykket hjem til Lise Marie Christensen, så er der stadig mystik om, hvor hunden har været. Ægteparret fra Dybvad fik Lunte af deres datter - som kort forinden havde fået den af en dement mand fra Østervrå.

Den demente mand har tilsyneladende fået hunden af nogle drenge - cirka 14 dage efter at Lunte forsvandt fra Lise Marie Christensens bil i Aalbæk. Men de nævnte drenge er det foreløbig ikke lykkedes at finde frem til.

Selvom Lunte nu har forladt ægteparret i Dybvad, så er det ikke sidste gang, at hunden har været på besøg hos dem. Jeg havde jo egentlig udlovet en dusør på 5.000 kroner til dem, der kunne finde Lunte, men den ville de ikke have, fortæller Lise Marie Christensen. Belønningen falder nemlig på en helt anden måde. Idet Lise Marie Christensen arbejder som stewardesse på en boreplatform, så er hun ofte på havet 14 dage i træk - og det giver nogle helt andre muligheder. De ville bare gerne have lov til at passe Lunte, når jeg er væk, så det har vi aftalt, slutter Lise Marie Christensen.
Skrevet af Yvonne, d. 16-04-2012
Den 13 mdr. gamle IRISK ULVEHUND BOSSI som forsvandt fredag den 30 dec. 2011, da den var ude at gå med sin familie er fundet den 29 marts 2012, kun ca. 200 meter fra det sted hvor han forsvandt.

Bossi blev fundet i en tilgroet rende ude på en mark, som var umulig at se. Ved oprensningen af renden, kommer Bossi til syne. Bossi er formentlig under løb faldet i renden og har evt. knækket nakken eller ryggen og været død på stedet.

Bossi var stadigvæk pæn og så meget fredfyldt ud, da han blev fundet.

R.I.P. Bossi og mange varme tanker til familien, som endelig har fået vished efter 3 lange mdr.s eftersøgning.
Skrevet af Yvonne, d. 23-03-2012
Den 9 mdr. gamel Berner Sennen tæven Amalie som forsvandt den 30 Januar 2012 fra Løgumkloster, er desværre fundet druknet i en gyllebeholder.

R.I.P Amalie
Skrevet af BT (Artikel), d. 06-02-2012
Blev fundet stivfrossen i en opgang
Bortført schæferhund tilbage i god behold

Schäferhunden Aico er fundet i en opgang i Gellerup og har det godt, efter at han i går blev bortført fra en 7/11.

Skønt med Happy endings :-)

Af LARS JELLESTAD - Søndag den 5. februar 2012, 16:02


Den 14 mdr. gamle schäferhund Aico, der i går blev bortført fra en hundekrog foran en 7/11 butik i Aarhus, er blevet fundet i god behold.

Det var en 13-årig dreng ved navn Khaled, der fandt Aico pibende og frysende i en opgang i Gellerup-parken vest for Aarhus, fortæller hundens ejer, Michael Grøn.

Beboerne i opgangen havde hørt hunden pibe hele natten, og så var der heldigvis en dreng, der tog affære, og det synes vi jo, er meget prisværdigt, fortæller han.

Det var jo faktisk det, vi havde frygtet - at nogen havde bortført hunden til Gellerup, for det har vi før set eksempler på i Aarhus.

Jeg er bare utrolig glad for, at han er tilbage og har det godt, selvom han har frosset meget i løbet af natten.

Aico blev bortført, mens Michael Grøn var inde i 7/11 i få minutter. Da han kom ud, var nogen løbet med den store hvalp.

Det er da træls, at sådan noget kan ske. Vi gik til politiet og efterlyste hunden på diverse hjemmesider, men det var først efter, at Aarhus Stiftstidende lagde et stort billede af hunden på lysavisen ved Banegaardspladsen, at der skete noget, fortæller han.

Nu vanker der en dusør på 5000 kroner til drengen, der fandt den forfrosne hund i opgangen. Og i mellemtiden er Aico kommet hjem til en glad familie, der var midt i at fejre børnefødselsdag.

Og selvfølgelig får Aico også et stykke lagkage, fortæller den glade familiefar.


Skrevet af Yvonne, d. 27-01-2012
De to ruhårede hønsehunde Tæven ASTA på 5 år og hendes søn BALDER på 10 mdr. som brød ud af deres hundegård den 20 januar 2012. fra Elkær ved Tversted i Nordjylland mellem Hirtshals og Skagen.

Har endelig på egen hånd fundet deres vej hjem igen efter at have været på en 7 dage lang løbetur.

Skønt når hundene også selv kan finde hjem igen.Skrevet af Yvonne på vegne af Fie´s ejer., d. 25-01-2012
Den sort Havanaise tæve som forsvandt den 31-12-2011 fra Rødby, har været eftersøgt af mange venlige mennesker.

Den 25 januar 2012 kom så endelige den glædelige nyhed om at Fie var fundet og forenet med sin ejer.

Tillykke herfra.
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Yvonne på vegne af Wilmas ejer., d. 21-01-2012
Jeg har netop i dag modtaget besked om at Schappendoes tæven Wilman som forsvandt Nytårsaften 2011, blev fundet den 2 januar 2012 kørt over af en bil.

R.I.P. Wilma og mange varme tanker til familien.
E-mail:
Skrevet af på vegne af Frida´s ejer, d. 21-01-2012
Frida som er en tæve af blandningen labrador/kleiner munsterlænder og som forsvandt fra Dalbyneder 8970 Havndal, mandag den 2 januar 2012. Er fundet igen og kommet hjem i god behold.

Stort tillykke herfra, dejligt når det har en positiv udgang.
Skrevet af på vegne af Lone Rosenberg, d. 21-01-2012
Her er et billed af Tessa som blev fundet igen efter at have været forsvundet i 5 dage.

Dejligt når det lykkedes.
Skrevet af Lone Rosenberg, d. 20-01-2012
jeg har efterlyst min sorte labrador tessa, som var bortløbet under en jagt, d. 14/1.
hun er blevet fundet i god behold torsdag d. 19/1. næsten i samme område som hun blev væk i. vi har søgt området tyndt, men må hver gang være kommet lige forbi hende. det fortæller bare hvor svært det er at finde en hund der er væk i de store vidder. jeg skulle tæt på for at hun turde komme hen til mig. men hvilken glæde det var at se hende komme løbende imod mig - det kan ikke beskrives.
E-mail:
Skrevet af Yvonne, d. 18-01-2012
Den 23. december 2011 forsvandt schæfer-tæven LAIKA fra sit hjem i Ikast.

Den 18 januar 2011 kom så den sørgelige besked om at Laika var blevet fundet kun få hundrede meter fra sit hjem, desværre er hun død. Faldet i en udækket brønd.

R.I.P Laika

Nyeste kommentarer

30.09 | 13:06

Tak

...
20.09 | 07:22

Min labrador på Ca 5mdr. Hopper op og bider, bliver "vild", springer rundt og river med poterne på vores krop. Det bliver meget værre, hvis vi siger nej og føj

...
15.09 | 16:19

Tak for din historie. Det er aldrig nemt når ens dyr er syge. Selv oplevet langt forløb med svamp, ringorm (ringorm.dk/ringorm-dyr). Puha det var strengt...

...
15.09 | 10:23

Jeg anbefaler at du giver den alt den tryghed og nærhed den har brug for, mens den restituere. God bedring til den. ❤️

...