Hund hjemme igen eller fundet

Har du en besked om hunde der har været væk og er fundet igen, så er jeg sikker på at mange mennesker vil sætte pris på at se din besked her på opslagstavlen. Det er en glæde når det lykkedes, tillykke til jer alle.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Vejle Ø., d. 15-01-2012
"Bobitza en tidligere rumænske gadehund havde kun været få dage hos sin nye ejer, da han slap ud af både snor og sele i Bredballe, fra en adresse i Vejle Ø, den 28. dec. 2011 om eftermiddagen.
Siden har utroligt mange søde frivillige mennesker eftersøgt ham og gjort et stort stykke arbejde for at finde ham igen.
16 dage senere og helt præcist fredag aften den 13. januar 2012, blev Bobzita fundet igen og forenet med sin ejer.
Skrevet af Fra Århus, d. 15-01-2012
Den lille Chihuahua Majse, som forsvandt torsdag den 12 januar 2012 i Århus, er fundet i god behold lørdag den 14 januar og er efter 2 dage igen forenet med sin ejer.

Tillykke, det er en dejlig nyhed.

Skrevet af Yvonne, d. 15-01-2012
Kæmpehunden er fundet / nedenstående er uddrag af avis artikel fra Ålborg avisen.

Kæmpehunden Lisbeth blev fundet torsdag efter den var væk i to døgn.

Hunden Lisbeth blev torsdag forenet med sin lykkelige ejer.

To døgns eftersøgning efter bamsehunden Lisbeth gav torsdag eftermiddag pote.
Hunden, der er på størrelse med en dværgflodhest, løb tirsdag hjemmefra i Hasseris i Aalborg, og Lisbeths ejer Mette Skov frygtede det værste.

Det er frygteligt, og jeg har næsten ikke sovet. Det er forfærdeligt, når man ikke ved, hvor ens hund er henne, siger Mette Skov.

Lisbeth blev fundet kort efter klokken 14 ved Kridtgraven i Hasseris. Her var hunden, der er en fransk mastiff af racen doque de bordeaux, faldet ned af en skrænt og kunne ikke komme derfra.

Blev fundet i kridtgrav

Det var hundens ejer Mette Skov, der fandt Lisbeth. Jeg gik sammen med min datter rundt om Kridtgraven. Der så jeg noget bevæge sig ovre på den anden side i noget buskads for bunden af en stejl skrænt, fortæller Mette Skov og fortsætter:

Hun var faldet ned af skråningen og havde ligget der i et stykke tid, men da hun så mig, kunne hun kæmpe sig op af skrænten til os, fortæller den lykkelige hundeejer.

LÆS: Kæmpehunden Lisbeth efterlyses

Historien om den forsvundne hund gik torsdag hele landet rundt og var blandt andet i P3, hvor deres formiddagsprogram Radioens Efterretningstjeneste hjalp med at mobilisere eftersøgningen.

Her meldte fem forskellige foreninger sig til at hjælpe med at lede - blandt andet tilbød en vandreforening med 10 kvinder fra Midtjylland at tage til Nordjylland og deltage i eftersøgningen.

- Jeg er så glad for alle dem, der har hjulpet med at lede. Jeg er helt benovet over, at folk vil hjælpe. Det betyder meget for en hundeejer som mig, fortæller Mette Skov på vej hjem fra Kridtgraven med Lisbeth i baggagerummet i bilen.

Nu står den på mad, vand og varme til Lisbeth, som må finde sig i restriktioner for fremtiden.

- Hun kommer ikke ud uden snor på fremover, og så skal hun altid være sammen med mig, griner Mette Skov.Skrevet af Yvonne Steilman Therkelsen, d. 15-01-2012
Det er dejligt når det lykkedes at finde sin hund igen.

Både for dem der har hjulpet og dem der på afstand har fulgt med.

Derfor skal denne side være en mulighed for at opslå de glædelige nyheder.
E-mail:

Nyeste kommentarer

20.09 | 07:22

Min labrador på Ca 5mdr. Hopper op og bider, bliver "vild", springer rundt og river med poterne på vores krop. Det bliver meget værre, hvis vi siger nej og føj

...
15.09 | 16:19

Tak for din historie. Det er aldrig nemt når ens dyr er syge. Selv oplevet langt forløb med svamp, ringorm (ringorm.dk/ringorm-dyr). Puha det var strengt...

...
15.09 | 10:23

Jeg anbefaler at du giver den alt den tryghed og nærhed den har brug for, mens den restituere. God bedring til den. ❤️

...
15.09 | 09:36

Min Bichon Havanais tæve åp 14 mdr. er meget trist og vil helst være i sengen hele tiden after operation for 3 dage siden. Det gør mig usigelig ondt

...